Over ons

Onze praktijk staat voor een persoonlijke benadering van gezondheid en welzijn. We streven naar het herstellen en verbeteren van de levenskwaliteit van onze patiënten door middel van persoonlijke zorg, innovatieve behandelingen en een toegewijd team van experts.

Onze Waarden

Ervaren en gespecialiseerd team

Ervaren en gespecialiseerd team

Onze praktijk beschikt over een deskundig team van fysiotherapeuten met diverse specialisaties, waardoor we een breed scala aan aandoeningen kunnen behandelen.

Individuele benadering

Individuele benadering

Wij geloven in maatwerk. Elke patiënt krijgt een persoonlijk behandelplan dat is afgestemd op zijn/haar specifieke behoeften en doelen.

Patiëntgerichte zorg

Patiëntgerichte zorg

Onze patiëntenervaring staat voorop. We streven naar een warme, vriendelijke sfeer waarin patiënten zich gehoord, begrepen en op hun gemak voelen.

Snelle en duurzame resultaten

Snelle en duurzame resultaten

We streven naar efficiënte behandelingen die niet alleen symptomen verlichten, maar ook bijdragen aan langdurig herstel en preventie van toekomstige klachten.

Innovatieve behandelmethoden

Innovatieve behandelmethoden

We blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de fysiotherapie en passen geavanceerde technieken en apparatuur toe voor effectievere resultaten.

Volledig beeld

Volledig beeld

We bekijken het volledige plaatje en betrekken lichaam en geest bij onze behandelingen. Zo ondersteunen we het algehele welzijn van onze patiënten.

Binnen Maatschap Fysiotherapie Holy begrijpen we de verscheidenheid aan mensen, klachten en mogelijke oorzaken daarvan. Ons team bestaat uit diverse fysiotherapeuten, elk met hun eigen specifieke expertise. Toch delen we één belangrijk uitgangspunt: we zien u als individu, met uw unieke klacht, de mogelijke oorzaken en de impact ervan op uw leven.

Bij aanmelding kijken we zorgvuldig welke therapeut het beste bij u past. Na een grondige intake stellen we samen met u een persoonlijk behandelplan op, gericht op het bereiken van uw specifieke doelen. Pas dan gaan we over tot de behandeling.

Onze moderne en ruime praktijkruimte voldoet aan de hoogste standaarden, zodat zowel u als wij optimaal kunnen werken aan uw herstel. Met goed uitgeruste behandelkamers en een moderne oefenzaal, bieden we ook de mogelijkheid tot begeleid trainen. Samen met u streven we naar een volledig herstel, zodat u weer kunt functioneren zoals u dat wenst.